Ο πολυχώρος πολιτισμού Διέλευσης υποδέχεται την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου τον αγαπημένο ερμηνευτή του Μάνου Χατζιδάκι

Ο συνθέτης και τραγουδιστής που συνδέθηκε όσο λίγοι με τον Μάνο Χατζιδάκι –ποίος δεν θυμάται τις ερμηνείες του στην «Ρωμαϊκή Αγορά»;- θα εμφανιστεί για ένα μόνο βράδυ στον πολυχώρο πολιτισμού Διέλευσης στην Κυψέλη. Με τη συνοδεία της Δέσποινας Στεφανίδου στο πιάνο και στη φωνή, ο Ηλίας Λιούγκος θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τρία μέρη:

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα θα περιέχει:

Α) Τραγούδια Ηλία Λιούγκου από προηγούμενους κύκλους όπως «Κωμοπόλεις», «Της ιστορίας το ποδήλατο», «Το φιλί μου ταξιδεύει», «Θα τραγουδήσω απόψε για μένα» και απ’ τον καινούριο με τίτλο «Τα τραγούδια της Αρσινόης».

Β) Τραγούδια Μάνου Χατζιδάκι, από τους κύκλους: «Ρωμαϊκή αγορά», «Αντικατοπτρισμοί», «Αθανασία»,  «Μεγάλος Ερωτικός», «Λαϊκή Αγορά», «Αμέρικα-Αμέρικα», και άλλα τραγούδια του συνθέτη.       

Γ) Τραγούδια άλλων συνθετών όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Ορφέας Περίδης , ο Νίκος Ξυδάκης, , ο Βασίλης Τσιτσάνης και άλλοι.

Ο Ηλίας Λιούγκος στον πολυχώρο πολιτισμού Διέλευσις, Λέσβου 15 και Πόρου, Κυψέλη, τηλ. 210 8613739, www.dieleusis.gr,  Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, ώρα 22:00. Τιμή εισιτηρίου: 8 €