Η ερμηνεύτρια θα ανοίξει τα χαρτιά της και την καρδιά της στη δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου. Είμαστε όλοι καλεσμένοι

Η αλήθεια να λέγεται. Πρώτοι στην Ελλάδα συνέλαβαν την ιδέα των live συνεντεύξεων οι άνθρωποι του Ιανού, μια ιδέα που τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και βρίσκει μιμητές, ακόμα και εκτός Αθήνας.

Ανάμεσα στις συναντήσεις που πραγματοποιούνται σε τακτικά χρονικά διαστήματα στο café του βιβλιοπωλείου, ξεχωρίζει το μηνιαίο ραντεβού της δημοσιογράφου Τασούλας Επτακοίλη με ανθρώπους από τον κόσμο της μουσικής. Τραγουδιστές, συνθέτες και στιχουργοί κάθονται πρόθυμα στην «ανακριτική» καρέκλα και απαντούν στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου και του κοινού (δείτε παρακάτω), χαλαροί, χωρίς το στρες των τηλεοπτικών στούντιο, με μια κούπα καφέ στο χέρι.

Το επόμενο ραντεβού «με μουσικούς» έχει οριστεί για τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου στις 20:30. Καλεσμένη αυτή τη φορά η Νατάσσα Μποφίλιου, το πιο λαμπερό αστέρι της ελληνικής σκηνής που κυριαρχεί τα τελευταία δέκα χρόνια στη σκηνή και στη δισκογραφία. Η αγαπημένη Νατάσσα με τους χιλιάδες πιστούς θαυμαστές θα ανοίξει τα χαρτιά της στη δημοσιογράφο για θέματα τέχνης και πολιτισμού και θα αφηγηθεί ιστορίες από τη ζωή της μακριά από τα φώτα και τα μικρόφωνα.

Η Νατάσσα Μποφίλιου στις Συναντήσεις Με Μουσικούς, Ιανός, Σταδίου 24, Αθήνα, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ώρα 20:30. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλει τις ερωτήσεις του για την καλεσμένη στο email: [email protected] έως και 3 μέρες πριν από την εκδήλωση. Είσοδος ελεύθερη. Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr (https://www.youtube.com/watch?v=6DvdxX48X7E)