Το τρένο των ονείρων μας αναχωρεί κάθε Παρασκευή από τον σταθμό του Ρουφ με επιβάτες τους John Lennon, Pink Floyd, Sting, Lou Reed, Tim Buckley, Carlos Santana, Μ. Λοΐζο, Ν. Παπάζογλου κ.ά.

Τα καλύτερα ταξίδια είναι αυτά που γίνονται με το νου και την ψυχή. Και υπάρχει άραγε καλύτερο καύσιμο για το μυαλό από τη μουσική; Η Τατιάνα Λύγαρη, κινητήριος δύναμη πίσω από το Τρένο στο Ρουφ, μας προσκαλεί να ταξιδέψουμε με τα φτερά της μουσικής σε κόσμους μύθων και ονείρων. Με επιλογές τραγουδιών μεγάλων ελλήνων και ξένων δημιουργών -John Lennon, Pink Floyd, Sting,  Simon & Garfunkel, David Bowie, Lou Reed, Tim Buckley, Carlos Santana, Μ. Λοΐζο, Ν. Παπάζογλου κ.ά.- σε  νέες διασκευές και ενορχηστρώσεις από τον Μηνά Αλεξιάδη, το τρένο αναχωρεί μελωδικά κάθε Παρασκευή στις 21:00  και μας παίρνει μαζί του προς άγνωστη διεύθυνση.

Παίρνουν μέρος οι μουσικοί:

Λήδα Μανιατάκου φωνή / κιθάρα / πιάνο / φλογέρα / μπάσο
Γιάννης Ζερβός φωνή / κιθάρα / μπάσο
Γιούλη Δανιγγέλη πλήκτρα / ακορντεόν / φωνή
Απόστολος Θεοδοσίου κιθάρες / μπάσο
Σωκράτης Γανιάρης ντραμς / κρουστά

Dream Songs, Το Τρένο στο Ρουφ-Θεατρικό Βαγόνι, Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κάθε Παρασκευή στις 21:00. Γενική Είσοδος: 10€. Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/to-treno-sto-rouf/dream-songs/ και στα τηλέφωνα 210 5298922 / 6937 604988.