Η γερμανίδα ντίβα θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια των Μπέρτολτ Μπρεχτ και Κουρτ Βάιλ στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Ημέρες Μπρεχτ στην Αθήνα»

Η διάσημη τραγουδίστρια και performer με τη βόρεια ομορφιά και την βραχνή φωνή επιστρέφει στην Αθήνα που τόσο αγαπάει για μια μοναδική συναυλία στο θέατρο Παλλάς. Μια συναυλία αφιερωμένη στα τραγούδια των Μπέρτολτ Μπρεχτ και Κουρτ Βάιλ με αφορμή τη συμπλήρωση εξήντα χρόνων από τον θάνατο του μεγάλου γερμανού ποιητή και δραματουργού.

Η Λέμπερ, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες του Μπρεχτ παγκοσμίως –το γαλλικό σανσόν όπως το απαθανάτισε η Εντίθ Πιαφ και το ταγκό είναι οι άλλες της αγάπες- θα μας μεταφέρει για μια βραδιά στην φορτισμένη με νοσηρότητα πίστα ενός βερολινέζικου καμπαρέ στα χρόνια της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης με τραγούδια όπως  το «Surabaya Johnny» και το «Speak Low», μελωδίες από  την «Όπερα της  Πεντάρας» («Mack the Knife» και «Pirate Jenny») και ερωτικά τανγκό ,  όπως το  «Youkali Tango- Habanera».

Η Ούτε Λέμπερ στο Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, ώρα 21:00.  Τιμές εισιτηρίων: Από 20 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, τηλ. 11876, καταστήματα :Public, Seven Sports, Reload, Media Markt, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία

Οι υπόλοιπες δράσεις  του Φεστιβάλ Ημέρες Μπρεχτ στην Αθήνα:

30/1/2017: Ανοικτή συζήτηση για τον Brecht, Ρομάντζο, 20:00

11/2/2017: Workshop με τον σκηνοθέτη  Andreas Bartsch, θέατρο Μορφές Έκφρασης

12/2/2017:  Μουσικοθεατρική παράσταση,  B.Brecht «Συνομιλίες φυγάδων» και «Το αλφαβητάρι του πολέμου», σκηνοθεσία  Andreas Bartsch,  Gazarte, 20:00