Ο ηθοποιός και ο μαέστρος Γιάννης Παπαζαχαριάκης θα μας θυμίσουν τραγούδια που ακούστηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή το Σάββατο 14 και 21 Ιανουαρίου

Ο Γιάννης Μπέζος, εκτός των άλλων ταλέντων του, διαθέτει σπάνια φωνή και μουσικότητα που θα τα ζήλευαν πολλού γνωστοί τραγουδιστές. Μάλιστα, η γκάμα του περιλαμβάνει από βαριά λαϊκά έως Σογιούλ και Θεοδωράκη.

Η σποραδική ενασχόληση του ηθοποιού με τη μουσική πήρε για πρώτη φορά  πέρυσι επαγγελματική τροπή με τις εμφανίσεις του στις Γραμμές, σε συνεργασία με τον μαέστρο Γιάννη Παπαζαχαριάκη και την ορχήστρα του. Τα αποτελέσματα υπήρξαν παραπάνω από ικανοποιητικά –η ανταπόκριση των φίλων του ηθοποιού ήταν ενθουσιώδης- και έτσι φέτος το πείραμα επαναλαμβάνεται.

Ο Γιάννης Μπέζος και ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης, μαζί με τρεις ακόμα μουσικούς, θα παρουσιάσουν στο φιλόξενο φουαγιέ του θεάτρου  Αγγέλων Βήμα ένα πρόγραμμα με ελληνικά τραγούδια τα οποία έκαναν το ντεμπούτο τους στη θεατρική σκηνή και έκτοτε δεν έφυγαν ποτέ από την καρδιά μας.

Δυστυχώς, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων των καλλιτεχνών, το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί για δύο βράδια μόνο, το Σάββατο 14 και  21 Ιανουαρίου.

Όπως αντιλαμβάνεστε, οι κρατήσεις είναι απαραίτητες.

Τραγούδια από το θέατρο με τον Γιάννη Μπέζο, Θέατρο Αγγέλων Βήμα, Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια, τηλ.210 5242211-13, Σάββατο 14 Ιανουαρίου και  Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 23:00.