Η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας σε δύο συναυλίες στις 13 και 14 Φεβρουαρίου με θέματα από τις πιο διάσημες κινηματογραφικές ιστορίες αγάπης

Μπορεί η αίγλη της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου να έχει ξεθωριάσει αναλογικά με προηγούμενες εποχές, όμως ο έρωτας αναζητά πάντα τρόπους για να εκφραστεί και να γιορτάσει. Ιδού λοιπόν. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας, το μουσικό σχήμα που έχει ηχογραφήσει δεκάδες μουσικά θέματα για τον κινηματογράφο, θα βρίσκεται στην Αθήνα στις 13 και 14 Φεβρουαρίου, για δύο συναυλίες με θέμα… ερωτικό. Η φημισμένη ορχήστρα θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με επιλογές από μελωδίες και τραγούδια από πασίγνωστες κινηματογραφικές ταινίες όπως  το «Love Story», «Τιτανικός», « Όσα παίρνει ο άνεμος», «West side story», «Star Wars», «Πέρα από την  Αφρική», «Doctor Zhivago» και πολλές άλλες, που θέρμαναν τις καρδιές μας.

Την ορχήστρα θα πλαισιώσει μια ομάδα χορευτών, η οποία, υπό την καθοδήγηση της χορογράφου Άννας Αθανασιάδη,  θα παρουσιάσει ένα χοροθεατρικό happening με έμπνευση από τις ταινίες που αποτελούν τον κορμό του προγράμματος. Παθιασμένα ταγκό, ρομαντικά βαλς και σκηνές ζηλοτυπίας θα  συνθέσουν έναν ύμνο στην αξεπέραστη αξία των αριστουργημάτων της κινηματογραφικής μουσικής.

Διευθύνει ο Friedemann Riehle

Σολίστ: Sabina Olijve (τραγούδι), Natalia Lisniak (βιολί), Marcel Javorček (πιάνο).

Love goes to the movies, Θέατρο Παλλάς , Βουκουρεστίου 5, Αθήνα , τηλ. 210 3218100, 13 και 14 Φεβρουαρίου, ώρα 21:00. Τιμές εισιτηρίων: Διακεκριμένη ζώνη 58€, A' ζώνη 46€, Β' ζώνη 35€, Γ' ζώνη 25€, Δ' ζώνη 20€, Δ' ζώνη φοιτητικό- ανέργων 17€. Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, τηλ. 11876, καταστήματα Public, Seven Sports, Reload, Media Markt, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία.