Η τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει βυζαντινούς ύμνους, εγκώμια και επιλεγμένα παραδοσιακά τραγούδια την Παρασκευή 7 Απριλίου στον «Παρνασσό» και την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Με ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας, βυζαντινούς ύμνους, εγκώμια και επιλεγμένα παραδοσιακά τραγούδια που απηχούν την κατανυκτική ατμόσφαιρα των ημερών, η Γλυκερία και οι μουσικοί της ορχήστρας της θα μας περιμένουν την Παρασκευή 7 Απριλίου στην πανέμορφη αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός στην πλατεία Καρύτση.

Δέκα ημέρες πριν από το Πάσχα, το πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης θα είναι βάλσαμο για τις ψυχές και τα (ταλαιπωρημένα) αυτιά μας, διατρέχοντας όλη την γκάμα των ανθρώπινων αισθημάτων, από τον πόνο της μάνας ως την τελική αποθέωση.  

«Ω γλυκύ μου έαρ»:
Αίθουσα Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, Πλ. Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8 (Μετρό: Στάση Πανεπιστήμιο), τηλ. 210 6109 513, 6944 303274, Παρασκευή 7 Απριλίου, ώρα 21:00.  Τιμές εισιτηρίων: 10, 12, 15, 20 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, τηλ. 11876 & στα καταστήματα  Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία.,

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, Παραλία Θεσσαλονίκης, Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου, ώρα 21:30. Τιμές εισιτηρίων: Από 10 έως 33 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: Στα ταμεία και στα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και στα καταστήματα Public.