Από την αχαϊκή πρωτεύουσα θα ξεκινήσει την καλοκαιρινή περιοδεία του ο δημοφιλής τραγουδιστής και η Μιρέλα Πάχου. Δείτε το πρόγραμμα της περιοδείας

Μετά από έναν θριαμβευτικό χειμώνα στην Ακτή Πειραιώς, μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, και με κάμποσες νέες επιτυχίες στο ενεργητικό του –από το άλμπουμ του «Ψεύτης Καιρός» που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο- ο Γιάννης Κότσιρας παίρνει θέση στην γραμμή της εκκίνησης για το καθιερωμένο καλοκαιρινό συναυλιακό μαραθώνιο. Ξεκινώντας από την Πάτρα την 1η Ιουνίου ο ερμηνευτής θα αλωνίσει Ελλάδα και Κύπρο, φέρνοντας στις αποσκευές του το soundtrack των φετινών διακοπών μας.

Μαζί του θα βρίσκεται η ταλαντούχα Μιρέλα Πάχου, μία ερμηνεύτρια που έχει συνεργαστεί με συνθέτες όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Θάνος Μικρούτσικος.

Τον Γιάννη Κότσιρα και τη Μιρέλα Πάχου θα συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (ενορχήστρωση & πλήκτρα), Γιάννης Αγγελόπουλος (τύμπανα), Γιάννης Γρυπαίος (μπάσο), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι) και Κώστας Μιχαλός (κιθάρα).

Τα φώτα θα φροντίζει ο Ανδρέας Κούρτης, ενώ τον ήχο θα επιμελούνται οι Στρατής Καραδημητράκης και Λάμπρος Μπούνας.

Οι σταθμοί της περιοδείας:

1 Ιουνίου – Πάτρα 
16 Ιουνίου – Λεμεσός 
17 Ιουνίου – Λευκωσία 
3 Ιουλίου - Πειραιάς 
4 Ιουλίου – Ρέθυμνο 
14 Ιουλίου – Ηράκλειο 
 28 Ιουλίου – Καστέλλα, Εύβοια
29 Ιουλίου – Νέος Πύργος, Βόρεια Εύβοια
2 Αυγούστου – Ζάκυνθος
3 Αυγούστου – Αρχαία Ήλιδα
4 Αυγούστου – Αίγιο
6 Αυγούστου – Ναύπακτος
7 Αυγούστου – Μυτιλήνη
19 Αυγούστου – Πάρος
25 Αυγούστου – Ρόδος
30 Αυγούστου – Καλαμάτα
18 Σεπτεμβρίου – Νέα Σμύρνη