Η αβάσταχτη γοητεία μιας ερασιτεχνικής προσπάθειας

Κάθεσαι τώρα σε ένα μπαρ και ακούς μουσικούλα παρέα με το ποτό σου. Κι έρχεται ξαφνικά ένα τραγούδι να σε ξεβιδώσει και να σε ξεκουνήσει απ’ το σκαμπό. Και να σε αναγκάσει, καλά το λέω να σε αναγκάσει, να κουνήσεις χέρια και πόδια και να ανεμίσει το μαλλί. Το «Θέλω τώρα» από ένα «σχήμα» που φέρει το όνομα «Κλεμμένοι Αναπτήρες»!

Το «σχήμα» μπήκε σε εισαγωγικά γιατί οι ίδιοι οι «Κλεμμένοι Αναπτήρες» έχουν τις αμφιβολίες του για το κατά πόσο είναι «καθώς πρέπει» συγκρότημα. Μιλάει ο Μπάμπης Πολυχρονιάδης, ντράμερ, συνθέτης του «Θέλω τώρα» και μέχρι πρότινος δημοσιογράφος:

«Ένα μουσικό project είναι από ανθρώπους δεν έχουν ιδιαίτερη πείρα στο χώρο της μουσικής. Πρώτη φορά μπαίναμε σε στούντιο να ηχογραφήσουμε, τόσο εγώ, όσο και ο Γιάννης ο Ζαρωτιάδης στις κιθάρες και ο Δημήτρης ο Δημητρακόπουλος στη φωνή. Εγώ στα σαράντα μου αρχάριος ντράμερ και αυτοί αμφότεροι δεκαεννιάχρονοι. Το μπάσο, το «πέρασε» ο Νίκος ο Παπακώστας, ιδιοκτήτης του Studio Entasis όπου έγινε και η ηχογράφηση. Πιστεύουμε ότι για πρώτη φορά τα πήγαμε αρκετά καλά και ευελπιστούμε το κομμάτι μας να ακουστεί φέτος σε παραλίες και μπιτσόμπαρα.»

Αυτά για την ώρα από τους «Κλεμμένους Αναπτήρες», που παίζουν hard rock με punk στοιχεία, ενώ από την άλλη οι στίχοι τους κινούνται σε πιο pop μονοπάτια, από αυτά που συνήθως αρέσουν στις πιο μικρές ηλικίες. Όσο για το μέλλον, προγραμματίζουν την κυκλοφορία ενός EP με πέντε τραγούδια. Καλή επιτυχία τους ευχόμαστε και πάντα τέτοια!