Μετά τις δύο sold out εμφανίσεις του Οκτωβρίου, τα Υπόγεια Ρεύματα και τα Κίτρινα Ποδήλατα δίνουν ξανά ραντεβού  στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου για δύο ηλεκτρισμένες βραδιές, τις Παρασκευές 22 και 29 Δεκεμβρίου.  

Τα Υπόγεια Ρεύματα, τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια Υπόγεια παρέα που πορεύεται πάνω από 20 χρόνια και δρα εδώ και τώρα! Απρόβλεπτοι, με τον ήχο του τρίο δεμένο και πολύπλοκο, θα παρουσιάσουν ένα δυνατό ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία.

Τα Κίτρινα Ποδήλατα, το πλέον αξιόπιστο και σταθερά δημιουργικό συγκρότημα της ελληνικής ροκ σκηνής, θα μεταφέρουν την ανεξάντλητη ενέργειά τους και την εκρηκτική σκηνική τους παρουσία στη σκηνή του Σταυρού, και ξεσηκώνοντας κοινό και «συμπαίκτες» με τον ηλεκτρισμό τους!

Υπόγεια Ρεύματα & Κίτρινα Ποδήλατα, Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή, Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ. 210 9226975, Παρασκευή 22 & 29 Δεκεμβρίου, ώρα 22:30. Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12€ (με μπύρα-κρασί)