Στα τριάντα και βάλε χρόνια που η Lara Fabian βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μουσικής επικαιρότητας, η ντίβα με καταγωγή από το Βέλγιο –μπαμπάς Φλαμανδός- και την Σικελία –τόπος καταγωγής της μητέρας της- έχει καταρρίψει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Τα δεκατρία άλμπουμ της που κυκλοφορούν έχουν πουλήσει περισσότερα από τριάντα δύο εκατομμύρια αντίτυπα, οι συναυλίες της είναι πάντα sold-out ανεξάρτητα με το venue –στάδιο, θέατρο ή κλαμπάκι- και οι θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο αυξάνουν καθημερινά.

Για την φετινή εμφάνισή της στην Αθήνα η Lara Fabian –ενθυμούμενη προφανώς το πάθημα του Σεπτέμβρη του ’16 όταν η νεροποντή ακύρωσε τη συναυλία στο ΟΑΚΑ- επέλεξε τον στεγασμένο χώρο Tae Kwon Do που δεν «φοβάται» τα στοιχεία της φύσης και μας περιμένει με τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά «Camouflage» άλλα και τραγούδια - σταθμούς της πολυετούς καριέρας της: «Je t’aime», «Je suis malade» κ.ά.

Οι ένθερμοι θαυμαστές της σοπράνο με την αισθαντική φωνή και τη βελούδινη ερμηνεία αλλά και εκείνοι που τώρα την ανακαλύπτουν θα πρέπει να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους –τον Μάιο η τουριστική σεζόν θα έχει αρχίσει και θα γίνουν σίγουρα ανάρπαστα-.

Lara Fabian in concert, κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου, Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Μαΐου, ώρα 21:00. Τιμές εισιτηρίων: Από 15 έως 80 ευρώ (ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια). Προπώληση εισιτηρίων: τηλ. 211 8005141, Viva.gr