Η μπίρα ειδικά τώρα το καλοκαίρι στη χώρα μας καταναλώνεται αρκετά, παγωμένη, συνοδεία γευστικών εδεσμάτων... Η συγκεκριμένη μπίρα ωστόσο για την οποία θα διαβάσετε παρακάτω απευθύνεται σε λίγους... πολύ λίγους! Για να καταναλώσετε την συγκεκριμένη μπίρα θα πρέπει να βάλετε το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη, αν και η τιμή της δεν έχει γίνει γνωστή.

Ο λόγος;

Η μπίρα “RE” είναι τύπου lager και αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει από τις «κοινές» μπίρες είναι ότι περιέχει 0,018 γραμμάρια φύλλων χρυσού!

Παρασκευάζεται από την ζυθοποιία στην Οστράβα της Τσεχίας, ενώ η διαδικασία παραγωγής της είναι πολύ αυστηρή και διαρκεί σχεδόν δύο χρόνια!

Η συγκεκριμένη μπίρα συσκευάζεται σε μπουκάλια σαμπάνιας και παράγονται μόλις 500 μπουκάλια κάθε χρόνο, τα οποία γίνονται ανάρπαστα αφού δεν είναι λίγοι οι... κρίσοι ανά τον κόσμο που δεν καταλαβαίνουν από οικονομική κρίση και περιμένουν κάθε χρόνο να αποκτήσουν μερικά μπουκάλια της συγκεκριμένης μπίρας!

Τώρα αν αναρωτιέστε αν πίνεται ο χρυσός, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας που παράγει τη μπίρα “RE” δήλωσε σχετικά: «Ο χρυσός είναι ένα αδρανές μεταλλικό στοιχείο και γι΄αυτό το λόγο δεν επηρεάζει καθόλου τη γεύση της μπίρας. Το γευστικό αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό, ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι ο χρυσός έχει καλή επίδραση στην υγεία μακροπρόθεσμα».