Απόγευμα Τρίτης 21/8 στην λεωφόρο Βεΐκου στο Γαλάτσι και ο φωτογραφικός φακός του newpost.gr «συλλαμβάνει» σκουτεράκι με δύο αναβάτες να κινούνται έχοντας ανάμεσά τους μία τηλεόραση μεγάλων διαστάσεων. Από τα παράξενα και επικίνδυνα που παρατηρεί κανείς στους δρόμους της Αθήνας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι λόγω του αέρα αλλά και της τηλεόρασης που υπήρχε ανάμεσα στους δύο αναβάτες αρκετές φορές το σκουτεράκι «έφευγε» δεξιά-αριστερά, ενώ όπως μπορείτε να καταλάβετε βλέποντας και τις φωτογραφίες παρακάτω, η αναβάτρια που κάθεται πίσω από τον οδηγό του σκούτερ δεν στηρίζεται πουθενά αφού κρατάει με τα χέρια της την τηλεόραση, κάτι άκρως επικίνδυνο αφού σε κάποιο απότομο φρενάρισμα δύσκολα θα μπορούσε να «κρατηθεί» πάνω στο μηχανάκι.

Φυσικά από την Σπύρου Λούη πίσω από το ΟΑΚΑ όπου εντοπίσαμε το συγκεκριμένο σκούτερ μέχρι το τέλος της Λεωφόρου Βεΐκου όπου ο οδηγός του σκούτερ έστριψε αριστερά λίγα τετράγωνα πριν την Γαλατσίου, δεν υπήρχε κανένα περιπολικό της τροχαίας για να τον σταματήσει, προκειμένου η τηλεόραση να μεταφερθεί με άλλον τρόπο, ασφαλέστερο για όλους.

Γ.Κ.