Φασολάκια, καρότα, ντομάτες και άλλα λαχανικά τα ξέρουμε όλοι στα «κανονικά» τους χρώματα, δηλαδή πράσινο, πορτοκαλί και κόκκινο αντίστοιχα για τα τρία αυτά λαχανικά. Τι γίνεται όμως όταν επέμβουν οι ειδικοί που με κάποιες διασταυρώσεις ειδών πέτυχαν να έχουμε τα λαχανικά αυτά στο τραπέζι μας αλλά σε μωβ χρώμα;

Και χωρίς γενετική τροποποίηση μάλιστα...

Οι συγκεκριμένες ποικιλίες σε μωβ χρώμα μάλιστα έχουν περισσότερα θρεπτικά συστατικά και αντικαρκινικές ιδιότητες, άρα κάνουν και μεγαλύτερο καλό στον ανθρώπινο οργανισμό.

Δείτε στις φωτογραφίες ντομάτες, πατάτες, καρότα, φασολάκια, πιπεριές, κουνουπίδι, καλαμπόκι, αγκινάρες, σπανάκι, τσίλι σε μωβ χρώμα!