Μια φοιτήτρια από τη Βραζιλία, η Catarina Migliorini, 20 ετών, θέτει σε δημοπρασία την… αγνότητά της, με σκοπό να συγκεντρώσει μετρητά για να βοηθήσει οικογένειες χτυπημένες από τη φτώχεια στη χώρα της, να χτίσουν σπίτια.

 

Έχοντας μαζέψει σε προσφορές 155.000 δολάρια ΗΠΑ, η 20χρονη θέλει να διαθέσει τα χρήματα σε μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση που θα βοηθήσει άπορες οικογένειες στην Santa Catarina, τόπο καταγωγής της στα νότια της Βραζιλίας, να αποκτήσουν καινούργια σπίτια.

 

Η ίδια τονίζει ότι πιστεύει στην αγάπη, όμως είδε αυτήν την προσπάθειά της ως μία πρώτης τάξης ευκαιρία για να επιδράσει θετικά στις ζωές των συνανθρώπων της, απορρίπτοντας έτσι τις κατηγορίες που τις απευθύνονται για πορνεία.


Βέβαια, όπως αναφέρει η Daily Mail, η με καταγωγή από την Ιταλία, Catarina, υπέγραψε συμβόλαιο  ώστε το ερωτικό «ταξίδι» της  να καταγράφεται από κάμερα, στο πλαίσιο αυστραλιανού ντοκιμαντέρ, τιτλοφορούμενου «Ζητούνται παρθένες».


Σύμφωνα με δηλώσεις της,  «Το βλέπω ως επιχείρηση. Μου δίνεται μία ευκαιρία να ταξιδέψω, να πάρω μέρος σε ταινία και να κερδίσω και κάτι απ’ όλο αυτό. Το να το κάνω μία και μόνη φορά στη ζωή μου, δεν με κάνει ιερόδουλη. Το να τραβήξεις μία καλή φωτογραφία δεν σε κάνει φωτογράφο».

 

Η συμμετοχή της στην ταινία κοστολογείται προς 20.000 δολάρια, ενώ η Catalina θα λάβει και το 90% από το ποσό της δημοπρασίας.

 

Ο παραγωγός, Thomas William, την επέλεξε προ διετίας όταν εκείνη απευθύνθηκε στην εταιρεία του κατόπιν δημοσιοποίησης του ενδιαφέροντος για μία κοπέλα που θα λάμβανε μέρος στο «Ζητούνται παρθένες».

 

Η συνεύρεση θα γίνει μέσα σε αεροπλάνο που θα πετά από την Αυστραλία με προορισμό τις ΗΠΑ. Αντίστοιχη διαδικασία θα υπάρχει και για τον άνδρα παρθένο, τον Alexander.

 

Η χρήση προφυλακτικού είναι υποχρεωτική, ενώ η πρωταγωνίστρια δηλώνει αποφασισμένη να αποδείξει στον καθέναν πως ποτέ άλλοτε δεν είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις.