Το λιοντάρι βγήκε στους δρόμους της πόλης αναζητώντας τροφή. Πήγαινε από σπίτι σε σπίτι, από πόρτα σε πόρτα. Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι τηλεφωνούσαν στην αστυνομία να βγει να το μαζέψει για τη δημόσια ασφάλεια, καθώς το ζώο φαινόταν πεινασμένο να ψάχνει για τροφή.
Αρχικά, οι πρώτες αναφορές έγιναν δεκτές με δυσπιστία, αλλά όσο πλήθαιναν τα τηλεφωνήματα, τότε οι δυνάμεις ασφαλείας αποφάσισαν να αναλάβουν δράση.

Οι υπεύθυνοι καταμέτρησαν ξανά τα λιοντάρια στον ζωολογικό κήπο για να επιβεβαιώσουν ότι όλα ήταν στον χώρο τους και δεν το είχε σκάσει οποιοδήποτε και στη συνέχεια οπλισμένοι αστυνομικοί βγήκαν στους δρόμους για να εντοπίσουν τον Τσαρλς τον Μονάρχη με το κουρεμένο τρίχωμά του και τη βαμμένη χαίτη του. Η φανατική με το ποδόσφαιρο ιδιοκτήτριά του Natalie Painter τον είχε κουρέψει ώστε να μοιάζει με το σήμα της πανεπιστημιακής ομάδας της στο Νόρφολκ. 

Όπως η ίδια εξήγησε στο πανεπιστήμιό της έχουν έμβλημα το λιοντάρι, ενώ δίπλα υπάρχει και ζωολογηκός κήπος, ενώ ο σκύλος της συχνά βγαίνει στους δρόμους και βρυχάται και οι περαστικοί τον περνούν για λιοντάρι, ώστε να τρομοκρατούνται και να τρέχουν να κρυφτούν, όπως επιβεβαίωσε και ο πατέρας της κοπέλας.

Η εμφάνιση του Τσαρλς του έχει φέρει παγκόσμια αναγνωρισιμότητα, καθώς χθες η σελίδα του στο facebook είχε περισσότερα από 12.000 likes.

ΠΗΓΗ: MIRROR