Μόνο  γυναίκες αεροσυνοδούς θα προσλαμβάνει η low cost ινδική Go Air  για να... εξοικονομεί καύσιμα. Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα υπολογίζεται ότι οι γυναίκες είναι κατά μέσο όρο 15 με 20 κιλά ελαφρύτερες από τους άντρες συναδέλφους τους και επομένως, αν τα πληρώματά της, αποτελούνται μόνον ή κατά πλειονότητα από γυναίκες, θα εξοικονομεί έως και 30 εκ. ρουπίες ετησίως, δηλαδή περίπου 435.000 ευρώ.

Για τον ίδιο σκοπό η εταιρεία μείωσε  το βάρος του in flight περιοδικού, καθώς και την ποσότητα νερού που μεταφέρει κάθε αεροπλάνο. Κανείς από τους άντρες φροντιστές που εργάζονται στην Go Air δεν πρόκειται να απολυθεί, αλλά από εδώ και πέρα όλες οι προσλήψεις θα είναι μεταξύ γυναικών.
Η εταιρεία αναφέρει ότι η μεγάλη υποτίμηση της ρουπιας έναντι του δολαρίου που έγινε πριν από ένα χρόνο και που έφθασε στο -27%, έχει ήδη επιβαρύνει σημαντικά το κόστος λειτουργίας της και πρόσθεσε ότι βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση τρόπων μείωσης του βάρους σε κάθε πτήση, για να εξοικονομεί καύσιμα και κατά προέκταση κόστος.