Ονομάζεται Jian Bing Πεκίνου και είναι ένα είδος κρέπας που είναι πολύ διαδεδομένη σαν πρωινό στην κινεζική πρωτεύουσα. Παρόμοια αλλά μικρότερη κρέπα πωλείται επίσης και στην υπόλοιπη Κίνα. Η μηχανοκίνητη πλάκα ψησίματος επιταχύνει τη διαδικασία για τις μεγαλύτερες κρέπες.

Πέρα από την κρέπα το πρωινό περιλαμβάνει τηγανητό αυγό, φρέσκα κερεμμυδάκια, κόκκινη σάλτσα τσίλι, σάλτσα φασολιών και προεραιτικά μαρούλι. Το κομμάτι που προστίθεται στο τέλος είναι τραγανή τηγανητή ζύμη.

Δε γνωρίζουμε πόσο νόστιμο είναι (δε φαίνεται κακό) αλλά η διαδικασία παρασκευής είναι αρκετά εντυπωσιακή και παράξενη.