Έχει χαρακτηριστεί ως το πιο ήσυχο σπίτι του κόσμου. Δεν ξεχωρίζει όμως μόνο για αυτό...

Είναι υπέρ το δέον ευρύχωρο, πολυτελές, καλαίσθητο και βρίσκεται στα ακριβότερα σημεία του κόσμου....με θέα τη λίμνη της Γενεύης. 

Για όλους αυτούς τους λόγους άλλωστε η τιμή πώλησής του αγγίζει τα 50 εκατομμύρια δολάρια...κόστος ιλιγγιώδες για έναν μέσο άνθρωπο όχι όμως και για τους μεγιστάνες του πλανήτη που σύμφωνα με τη Daily Mail θα δώσουν «μάχη» για να το αποκτήσουν. 

Η αγγελία για την πώληση του σπιτιού με χαρακτηριστικό τα πολύ μεγάλα κουφώματα με στόχο το ανεμπόδιστο φυσικό φως στο εσωτερικό του αναφέρει μεταξύ άλλων πως διαθέτει ιδιωτική πισίνα, τουρκικά μπάνια, σάουνα, σπα, χώρο για μασάζ και χώρους υποδοχής με ατελείωτη θέα στην πανέμορφη λίμνη. 

 

Στα προτερήματα του σπιτιού και οι διάσημοι γείτονες όπως ο Σουμάχερ και ο Φιλ Κόλινς ενώ σύμφωνα με τον οίκο Sotheby's που διαχειρίζεται την πώληση του ακινήτου πρόκειται για το πιο εντυπωσιακό ακίνητο που πωλείται αυτή την στιγμή σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Στις ξεχωριστές πινελιές της πολυτελούς κατοικίας περιλαμβάνεται και το γυάλινο ασανσέρ και η ιδιωτική προβλήτα για το σκάφος του υποψήφιου αγοραστή. 

Τ.Α.