Στην ερώτηση εάν οι άντρες θα φορούσαν ένα άρωμα με… άρωμα καφέ έρχεται να δώσει την απάντηση μια εταιρεία για καλό σκοπό! 

Η φιλανθρωπική οργάνωση Macmillan Cancer Support αποφάσισε να λανσάρει ένα ασυνήθιστο άρωμα εξ ολοκλήρου φτιαγμένο από κόκκους καφεόδεντρου, σε τρεις παραλλαγές: Coffeelicious, Macpresso και Mochamorning, που θυμίζουν το πρωινό ξύπνημα, όταν ο χώρος πλημμυρίζει από άρωμα καφέ.

Το λανσάρισμα του αρώματος θα γίνει από την πρώην Μις Σκωτία Jennifer Reoch και η πρώτη παρουσίασή του θα συμπέσει με την Morning Coffee World, την Ημέρα Καφέ που γιορτάζεται στις 27 Σεπτεμβρίου. Ο σκοπός της δημιουργίας του αρώματος, φιλανθρωπικός καθώς τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τις έρευνες κατά του καρκίνου.

Η επικεφαλής της Οργάνωσης Kate Seymour δήλωσε σχετικά: «Ξέρουμε ότι οι άνθρωποι αγαπούν τη μυρωδιά του καφέ, οπότε σκεφτήκαμε γιατί να μην αρωματιστούν κιόλας με αυτήν!»… Το άρωμα θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό και αναμένεται να γίνει ανάρπαστο.