Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα από την άποψη που θεωρεί τέχνη την πολιτική, δύο Ινδοί υποψήφιοι στις πολυήμερες βουλευτικές εκλογές είπαν να την κάνουν τυχερό παιχνίδι: Σε περιφέρεια στο δυτικό τμήμα της χώρας, οι πραγματικοί υποψήφιοι είναι μόνο δύο, αλλά στο ψηφοδέλτιο τα ονόματα είναι πέντε και έχουν παγίδες.

Η περιφέρεια Μαβάλ στην δυτική επαρχία του Μαχαράστρα εκλέγει έναν βουλευτή. Στις κάλπες, που μένουν ανοικτές για αρκετές ημέρες, καλούνται οι 1,9 εκατομμύριο εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι του Μαβάλ.

Ο πρώτος υποψήφιος για την έδρα είναι ο Σριράνγκ Μπάρνε (του κόμματος Σιβ Σενά, συμμάχου του φαβορί για τη νίκη BJP) και ο δεύτερος ο Λαχμάν Τζαγκτάπ (του κόμματος PWP, συμμάχου του νυν κυβερνώντος Κόμματος του Κογκρέσου).

Εκτός από αυτούς τους δύο πραγματικούς υποψηφίους, στο ψηφοδέλτιο υπάρχουν άλλοι τρεις εικονικοί υποψήφιοι: Άλλος ένας Σριράνγκ Μπάρνε και άλλοι δύο Λαχμάν Τζαγκτάπ. 

Οι πραγματικοί υποψήφιοι φαίνεται ότι καταχώρισαν στις εκλογικές αρχές ψεύτικες υποψηφιότητες με το όνομα του αντιπάλου, ώστε να μπερδέψουν ο καθένας τους υποστηρικτές του άλλου και έτσι να διασπείρουν τις ψήφους.

Η λύση του κουίζ βρίσκεται στη λεπτομέρεια, την οποία πάντως δεν προσέχουν όλοι. Για να εξυπηρετούνται οι αναλφάβητοι, δίπλα στο όνομα κάθε υποψηφίου υπάρχει ένα μοναδικό σήμα -στην προκειμένη περίπτωση, ο αληθινός Μπάρνε έχει σήμα ένα τόξο με βέλος, ενώ ο ψεύτικός έχει μόνο βέλος. Ο Τζαγκτάπ έχει σήμα ένα ποτήρι τσαγιού που είναι εμφανώς διαφορετικό από τα δύο ποτήρια των «κλώνων» Τζαγκτάπ.