Το σεξ είναι μια οικεία πράξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους, εκτός αν εμπλακεί σε αυτό και η κυβέρνηση.

Οι οκτώ πιο παράξενοι νόμοι για την ερωτική συνεύρεση εφαρμόζονται - που αλλού- στις ΗΠΑ.

1.Στο Νιου Χάμσαϊρ είναι παράνομο να απατάτε τον σύζυγό σας. Η μοιχεία ορίζεται εκεί, από τις αρχές του 1800, ως «η επαφή από την οποία μπορεί να προκύψει ένα ψευδές ζήτημα (όπως ένα τέκνο που γεννήθηκε εκτός γάμου)». Ωστόσο, οι βουλευτές ψήφισαν τον περασμένο μήνα την κατάργηση του νόμου, ο οποίος θα μπορούσε να εξαφανιστεί από την 1η Ιανουαρίου.

2. Στη Γιούτα μπορεί να είναι παράνομο να συμπεριφέρεστε πάρα πολύ «σέξι». Ένας νόμος με στόχο τον περιορισμό της πορνείας διευρύνθηκε το 2011, ώστε οι «άσεμνες πράξεις» που απλά σημαίνουν ότι θέλετε να ανταλλάξετε σεξ με χρήματα, όπως και να εκθέτετε ή να αγγίζετε τον εαυτό σας, απαγορεύονται. Τρεις υπηρεσίες συνοδών προσπάθησαν να πολεμήσουν τον νόμο, αλλά επικυρώθηκε το Σεπτέμβριο.

3.Στη Χαβάη, μόλις πρόσφατα έγινε παράνομο οι αστυνομικοί να κάνουν σεξ με πόρνες.

4. Στη Φλόριντα, είναι παράνομο τα ανύπαντρα ζευγάρια να συζούν στην αμαρτία. Η μοιχεία είναι επίσης παράνομη εκεί και μία γυναίκα έβαλε να συλλάβουν τον σύζυγό της το 2006 επειδή την απάτησε. Ωστόσο, οι νομοθέτες προχωρούν προς το να απαλλαγούν από τους νόμους αυτούς.

5. Μια άλλη πολιτεία όπου η μοιχεία είναι παράνομη είναι η Νέα Υόρκη, όπου μια γυναίκα συνελήφθη το 2010 επειδή έκανε σεξ σε ένα τραπέζι πικ-νικ σε ένα πάρκο. Ο αστυνομικός που τη συνέλαβε έτυχε να γνωρίζει ότι ήταν παντρεμένη, κι έτσι κατέληξε κατηγορούμενη και για μοιχεία και για προσβολή δημόσιας αιδούς.

6. Στη Νεμπράσκα δεν μπορείτε να παντρευτείτε αν έχετε γονόρροια.

7. Υπάρχουν τέσσερις πολιτείες (Λουιζιάνα, Βόρεια Καρολίνα, Οκλαχόμα και Κάνσας), οι οποίες έχουν απαγορεύσει τον σοδομισμό «κατά κάποιο τρόπο», αλλά επιτρέπουν τεχνικώς τη νεκροφιλία.

8. Στο Άνιστον της Αλαμπάμα, αν μια γυναίκα χάσει ένα παιχνίδι μπιλιάρδου, δεν μπορεί να ξεχρεώσει κάνοντας σεξ.