Σκληρό ήταν το μάθημα που πήρε ένας ταξιτζής από το Σακραμέντο της Καλιφόρνια, όταν δέχθηκε να πάρει κούρσα έναν νεαρό που ήθελε να μεταβεί σε πόλη της Β.Ντακότα. Η απόσταση ήταν 2.400χλμ, τα οποία επρόκειτο να διασχίσει σε 22 ώρες. 

Πελάτης και οδηγός συμφώνησαν στην τιμή των 1.500 δολαριών για μια απόσταση που κανονικά θα κόστιζε τουλάχιστον τα τριπλάσια.

Ο οδηγος πήρε και μια προκαταβολή, έφτιαξε ένα πρόχειρο χαρτί με μια συμφωνία και ξεκίνησε. Όταν τελικά έφτασε στον προορισμό, ο νεαρός πελάτης επρόκειτο να συναντήσει την αγαπημένη του, η οποία θα έδινε τα υπόλοιπα χρήματα.

Φυσικά η κοπέλα δεν ήταν εκεί. Συντετριμμένος ο νεαρός παρακαλούσε τον ταξιτζή να μην καλέσει την αστυνομία. Εκείνος όμως βρισκόταν σε αδιέξοδο, αφού έπρεπε με κάποιο τρόπο να βρει χρήματα να γυρίσει την Καλιφόρνια.

Τελικά, πέρασε τη νύχτα σε σπίτι για άστεγους, το πρωί οι Αρχές τού εδωσαν χρήματα να γεμίσει το ρεζερβουάρ και να γυρίσει πίσω.

«Θέλω να πω σε όλους τους συναδέλφους σε όλο τον κόσμο να μην κάνουν ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι τρελό, επικίνδυνο και ανόητο»,, δήλωσε ο οδηγός του ταξί στον τηλεοπτικό σταθμό CBS13.