Κάποιος παίζει το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού μέσω Twitter

Κάποιος παίζει το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού μέσω Twitter

Ένας προφανέστατα εύπορος κάτοικος της Καλιφόρνια αποφάσισε να παίξει το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού μέσω Twitter, φτιάχνοντας έναν λογαριασμό (@hiddencash) και διάφορα hashtag. 

Μέχρι στιγμής οι χρήστες που αποφασίζουν να ακολουθήσουν τις πληροφορίες του βρίσκουν μέσα σε λευκούς φακέλους ποσά της τάξης των 100 δολαρίων ή και παραπάνω. Οι φάκελοι βρίσκονται σε δημόσιους χώρους, σε τηλεφωνικούς θαλάμους κλπ.

Προφανέστατα οι χρήστες που μπαίνουν στον λογαριασμό του πρέπει να λύσουν γρίφους για να βρουν τα χρήματα. Δεν είναι και τόσο απλό.

Ο άγνωστος ευεργέτης μίλησε στο Time και δήλωσε ότι έκανε μεγάλη περιουσία από αγοραπωλησίες ακινήτων και τώρα αποφάσισε να «δει χαμόγελα στα πρόσωπα άλλων».

Αρκετοί αμφισβήτησαν τα ευγενή κίνητρα του αγνώστου, γράφοντας στους δικούς τους λογαριασμούς Twitter ότι τα χρήματα θα μπορούσαν να δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Αλλά ο άγνωστος είχε έτοιμη την απάντηση: «Επειδή κάποιοι ρώτησαν, να ενημερώσω ότι το @hiddencash δεν είναι το αντίδοτο στη φιλανθρωπία. Κάνουμε και φιλανθρωπίες».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο