Ένα τραγικό ατύχημα είχε ο Xiao Pan, ένας νεαρός από την Κίνα όταν οδηγώντας το ποδήλατο του, έπεσε με φόρα σε δέντρο και του ξεριζώθηκαν οι όρχεις!

Όπως γράφει η βρετανική Metro την ώρα της σύγκρουσης ο 19χρονος νέος πετάχτηκε από το δίκυκλο, το όσχεό του πιάστηκε στο τιμόνι και ξεριζώθηκαν οι όρχεις του!! 

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός 45χρονου που βρέθηκε στο σημείο, ο νεαρός ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και του φώναζε «Οι όρχεις μου, σώσε τους όρχεις μου». «Δεν τους άγγιξα. Απλώς προσπάθησα να του σταματήσω την αιμορραγία και κάλεσα ιατρική βοήθεια από το κινητό μου. Όταν έφτασαν οι γιατροί, τους εξήγησα τι μου είπε και εκείνοι τους τοποθέτησαν σε ένα κουτί με πάγο» δήλωσε στα κινεζικά μέσα ο Λο Φενγκ.

Από την πλευρά του ένας αστυνομικός περιγράφοντας το ατύχημα είπε ότι «ήταν σε μία πλαγιά, το ποδήλατο άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα και όταν πάτησε φρένο, εκείνο δεν λειτούργησε. Καρφώθηκε κατευθείαν στο δένδρο». 

Ο νεαρός υποβλήθηκε σε 19 ωρών εγχείρηση προκειμένου να συγκοληθούν οι όρχεις του. Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται σταθερή και επειδή η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία, οι γιατροί εκτιμούν ότι το ατύχημα δεν θα επηρεάσει καθόλου τη σεξουαλική του ζωή. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν μπορούν να δώσουν την ίδια απάντηση και για τη γονιμότητα.

TAGS