Ζούσε σε μία καλύβα χωρίς νερό και ρεύμα όμως στον τραπεζικό του λογαριασμό είχε περισσσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια

Ο λόγος για τον 79χρονο Τζορτζ Κόναϊτ ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Πέμπτη σε δασική περιοχή που ανήκε στην οικογένειά του, στην περιοχή Χάντσον Βάλεϊ της Νέας Υόρκης.  

Όπως γράφει το περιοδικό Journal News in White Plains, ο 79χρονος είχε επιλέξει να ζει μοναχικά μέσα στο δάσος σε ένα σπίτι το οποίο έδειχνε εγκαταλελειμμένο. 

Ο Κόναϊτ πριν από κάποια χρόνια κλήθηκε να πληρώσει ένα πρόστιμο στην εφορία ύψους 130.000 δολαρίων. Για να βρει τα χρήματα αναγκάστηκε να πωλήσει 130 στρέμματα εκ των συνολικά 800 που του ανήκαν και έλαβε το ποσό των 3 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Ωστόσο τα χρήματα αυτά, δεν τον έκαναν να αλλάξει τρόπο ζωής. 

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του Τόμας Ο’Κόνελ, ο 79χρονος και οι αδελφές του οι οποίες δεν βρίσκονται πια στη ζωή, ζούσαν σε αυτό το κτήμα από όταν ήταν παιδιά και όποτε χρειαζόντουσαν χρήματα, πωλούσαν και από ένα μέρος της περιοχής που κατείχαν. 

Απολάμβαναν αυτόν τρόπο ζωής, ήθελαν να περιβάλλονται από δέντρα και ελάφια και να κάνουν βόλτες στη φύση, δήλωσε ο δικηγόρος. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μόνη υποχρέωση που είχαν τα τρία αδέρφια ήταν η πληρωμή των φόρων, ωστόσο δεν το έπρατταν γιατί δεν ήθελαν να ασχολούνται με την κυβέρνηση.