Ένα πραγματικά ανατριχιαστικό δυστύχημα έλαβε χώρα σε πόλη του Μίσιγκαν στις ΗΠΑ όταν ένας 54χρονος άνδρας προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, απελευθερώνοντας 60.000... μέλισσες!

Ο 54χρονος που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας οδηγούσε το αμάξι του και ενώ προσπαθούσε στρίψει έπεσε με το αυτοκίνητό του μέσα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι, όπου οι οι μέλισσες είχαν δημιουργήσει μία γιγαντιαία κυψέλη. 

Το πραγματικό θρίλερ μόλις άρχιζε... Τουλάχιστον 60.000 μέλισσες εξοργισμένες από την πρόσκρουσή, ελευθερώθηκαν και τρομοκράτησαν στην κυριολεξία τη γειτονιά όπου βρίσκεται στο σπίτι. 

Σκηνές πανικού ακολούθησαν βγαλμένες από ταινία θρίλερ: Αυτοκίνητα και γειτονικά σπίτια έγιναν στόχος των εντόμων με τις τοπικές αρχές να προσπαθούν να... επιβάλουν την τάξη.

Εξίσου δύσκολη αποδείχθηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του άτυχου οδηγού, στάθηκε αδύνατο για τους πυροσβέστες να μπουν στο σπίτι και τον ανασύρουν από το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τελικά να το ρυμουλκήσουν, όπου διαπιστώθηκε ότι σκοτώθηκε άμεσα κατά την πρόσκρουση. 

Σε μία προσπάθεια να περιορίσουν τις μέλισσες, οι πυροσβέστες τις ψέκασαν με αφρό και οι περισσότερες από αυτές ακινητοποιήθηκαν άμεσα.

ΠΑΝ.ΒΕΛ.