Ένα σπίτι που μοιάζει με πέταλα λουλουδιού έβλεπε στον ύπνο του ο Γκάρι Νέβιλ και αντίθετα με ό,τι θα περίμενε κανείς, το μυστήριο έλυσε το αρχιτεκτονικό γραφείο Make Architects, σχεδιάζοντας μία τόσο παράξενη όσο και με μοναδικό στυλ κατοικία.

«Είναι το σπίτι των ονείρων σου» του εξήγησαν και του το έφτιαξαν όπως ακριβώς το είχε ονειρευτεί. Το τολμηρό σπίτι κατασκευάστηκε επάνω σε ένα λόφο, δένοντας αρμονικά με το τοπίο. Ολόκληρη η κατοικία, για την οποία χρησιμοποιήθηκαν τοπικά υλικά και τεχνικές, απλώνεται κάτω από το έδαφος, ενώ επάνω στο ύψωμα οι χώροι του μοιάζουν με τεράστια πέταλα λουλουδιού.


Σε όλα τα δωμάτια το φυσικό φως εισχωρεί από μεγάλα ανοίγματα στην «οροφή». Η διακόσμηση είναι μίνιμαλ, με έμφαση στο ξύλο, στην πέτρα και στο γυαλί. Επιπλέον είναι και οικολογικό, καθώς χρησιμοποιεί ηλιακούς συλλέκτες και ανεμογεννήτριες για την παραγωγή βιώσιμης ενέργειας. Με λίγα λόγια: Αυτό το σπίτι είναι τόσο «πράσινο» μέσα όσο και έξω. Ένα παράδειγμα αρχιτεκτονικής που η όψη και η μορφή έχουν άμμεση σχέση με την λειτουργικότητα. 

Ποτέ δεν φανταζόταν ένα τόσο διαφορετικό σπίτι, ούτε καν όταν το ονειρεύτηκε. Oμως φαίνεται να το απολαμβάνει στο έπακρο, γιατί είναι και τόσο ξεχωριστό όσο ό ίδιος», λένε οι αρχιτέκτονες για τον Γκάρι.