Δεν πίστευαν στα μάτια τους ομάδα γιατρών στην Ινδία όταν ανακάλυψαν στο στομάχι μιας γυναίκας έναν σκελετό εμβρύου που υπήρχε εκεί επό 36 χρόνια!

Η γυναίκα υπέφερε από χρόνιους πόνους στο στομάχι της και αποφάσισε να υποβληθεί σε εγχείριση καθώς οι γιατροί εκτίμησαν ότι έχει όγκο αφού δεν γνώριζαν το παρελθόν της.

Ωστόσο όταν οι γιατροί προχώρησαν σε αξονική τομογραφία δεν πίστευαν στα μάτια τους αφού η 60χρονη γυναίκα είχε στο στομάχι της έναν ασβεστοποιημένο αμνιακό σάκο!

Σύμφωνα με την Mirror όπως προέκυψε από τα ιατρικά στοιχεία η γυναίκα το 1978 στην ηλικία των 24 ετών είχε μείνει έγκυος αλλά απέβαλε επειδή το έμβρυο αναπτυσσόταν εκτός της μήτρας. Τότε όμως, η ασθενής, είχε φοβηθεί να υποβληθεί σε εγχείριση προκειμένου να αφαιρεθεί το έμβρυο και έτσι αφού ανακουφίστηκε τοπικά από τους πόνους επέστρεψε στο χωριό που ζούσε. 

Το έμβρυο έμεινε επί 36 ολόκληρα χρόνια στην κοιλιά της, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για «ιατρικό θαύμα».

Το τελευταίο διάστημα η κατάστασή της χειροτέρεψε, με τους φόνους να γίνονται αφόρητοι και τη γυναίκα να υποφέρει από πυρετούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι βιβλιογραφία αναφέρει μόνο ένα ανάλογο περιστατικό στο Βέλγιο με μια γυναίκα να έχει υπολλείμματα εμβρύου 18χρόνια μετά από αποτυχημένη εξωμήτρια κύηση.

TAGS