Άργησε αλλά βρήκε το κλεμμένο του αυτοκίνητο ο 82χρονος Ιβάν Σνάιντερ. Μόνο που χρειάστηκαν να περάσουν 46 χρόνια!

Οι τελωνειακές αρχές της Καλιφόρνια του ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν το πολυτελές αυτοκίνητό του, μια σπορ δίπορτη Jaguar, 46 χρόνια αφότου κλάπηκε από αγνώστους έξω από το σπίτι του.

«Είναι θαύμα, θαύμα! Ήμουν 36 χρονών τότε και σήμερα είμαι 82» είπε ο συνταξιούχος δικηγόρος από τη Νέα Υόρκη, που πλέον έχει εγκατασταθεί στη Φλόριντα.

H μυθική Jaguar ΧΚΕ την εποχή εκείνη η αξία της έφτανε τα 5.000 δολάρια. Σήμερα, έχοντας τα σημάδια του χρόνου και της σκουριάς επάνω της, κοστίζει περίπου 23.600 δολάρια ενώ οι Jaguar που είναι σε άψογη κατάσταση μπορεί να φτάσουν ακόμη και τις 100.000.

Οι τελωνειακοί έκαναν τυπικό έλεγχο για τον εντοπισμό κλεμμένων αυτοκινήτων στο φορτίο ενός πλοίου που επρόκειτο να αναχωρήσει από το Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνιας με προορισμό την Ολλανδία. Εκτός από την Jaguar, βρήκαν άλλα τέσσερα οχήματα που είχαν δηλωθεί ως κλεμμένα.

Ο Ιβάν Σνάιντερ, λάτρης των ωραίων, κλασικών αυτοκινήτων, αγόρασε στη συνέχεια πολλά άλλα. Όμως το κλεμμένο όχημα «ήταν το πρώτο καλό αυτοκίνητό μου, ήταν το αγαπημένο μου», όπως είπε, κατάπληκτος που την ξαναβρήκε ενώ δεν πίστευε ότι θα την ξανάβρισκε ποτέ.

 

TAGS