Όπιο έβαζε στα noodles που σέρβισε ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Κίνα, προκειμένου όπως είπε να προκαλέσει εξάρτηση στους πελάτες του!

Όπως μεταδίδει ο Independent, ο ιδιοκτήτης του κινέζικου εστιατόριου "Zhang" ομολόγησε στην αστυνομία της πόλης Shaanxi ότι άλεθε μπουμπούκια παραρούνας, ώστε να γίνουν την οποία μετά έριχνε στα noodles!

Πώς το ανακάλυψε η αστυνομία; Ένας 26χρονος, αφού απόλαυσε το γεύμα του στο ετσιατόριο, σταμάτησε σε σήμα της αστυνομίας για έλεγχο. Στα τεστ που υποβλήθηκε, βρέθηκε θετικός στην ναρκωτική ουσία όπιο.

Αν και ο Liu Juyou επέμενε πως δεν είχε πάρει ποτέ στη ζωή του ναρκωτικά, η αστυνομία δεν τον πίστεψε αφού τα αποτέλεσματα του τεστ έδειχναν άλλα και ήταν ξεκάθαρα!

Οι υποψίες του 26χρονου στράφηκαν όπως ήταν φυσικό στο εστιατόριο από το οποίο μόλις είχε φύγει κι έπεισε τους γονείς του να πάνε στο "Zhang" και να παραγγείλουν ότι είχε φάει κι εκείνος. Τα τεστ έδειξαν τότε και αυτούς θετικούς στη συγκεκριμένη ναρκωτική ουσία και τότε οι έρευνες της αστυνομίας στράφηκαν στο εστιατόριο και τελικά συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη.