Μια νεαρή γυναίκα συνελήφθη σήμερα στο Ντέλαγουερ των ΗΠΑ για έναν ιδιαίτερο λόγο: Η 4χρονη κόρη της μοίραζε στο νηπιαγωγείο σακουλάκια με... ηρωίνη, νομίζοντας ότι είναι καραμέλες!

Η αστυνομία κλήθηκε το μεσημερι στον παιδικό σταθμό Χίκορι Τρι, στην πόλη Σέλμπιβιλ, όταν οι νηπιαγωγοί κατάλαβαν ότι πολλά από τα μικρά παιδιά είχαν στην κατοχή τους σακουλάκια με μια λευκή σκόνη. Οι αστυνομικοί παρέλαβαν τα ύποπτα «δώρα» και από τις εργαστηριακές αναλύσεις διαπίστωσαν ότι περιείχαν ηρωίνη.

Το κοριτσάκι μετέφερε τα ναρκωτικά στο σχολείο της εν αγνοία της, μέσα σε ένα σακίδιο που της έδωσε η μητέρα της την τελευταία στιγμή, όταν είδε ότι το δικό της είχε καταστραφεί κατά τη διάρκεια της νύχτας από τον σκύλο της οικογένειας.

«Νομίζοντας ότι περιείχαν γλυκά, άρχισε να τα μοιράζει στους φίλους της», ανέφεραν οι αστυνομικοί.

Ευτυχώς, τα παιδιά δεν πρόλαβαν να ανοίξουν τα σακουλάκια. Ορισμένα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, όμως όλα επέστρεψαν στα σπίτια τους αφού υποβλήθηκαν σε εξετάσεις.

Συνολικά μέσα στο σακίδιο υπήρχαν 249 σακουλάκια, συνολικού βάρους 3.735 γραμμαρίων.

Η μητέρα, η 30χρονη Άσλεϊ Ταλ, κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Τα τρία παιδιά της, ηλικίας 11, 9 και 4 ετών, ανατέθηκαν σε συγγενικό της πρόσωπο και εκδόθηκε εντολή να μην έχουν καμία επαφή μαζί της.

Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση 6.000 δολαρίων.