Η Ελίζαμπεθ Γκάλαχερ του ράγισε την καρδιά, αλλά βρήκε άλλη... Ελίζαμπεθ Γκάλαχερ για να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο λόγος για έναν 28χρονο άνδρα από το Τορόντο, τον Τζόρντι Αξάνι, ο οποίος έγινε διάσημος στο Διαδίκτυο από μία αγγελία του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Reddit, μέσω της οποίας απηύθηνε δημοσίως έκκληση για να βρει άμεσα μια γυναίκα με το ονοματεπώνυμο της πρώην αρραβωνιστικιάς του ώστε να κάνει μαζί της τον γύρο του κόσμου.

Ο 28χρονος είχε αγοράσει αεροπορικά εισιτήρια στο όνομα της πρώην του για να κάνουν μαζί τον γύρο του κόσμου. Θα ήταν το χριστουγεννιάτικο δώρο του προς την Ελίζαμπεθ, η οποία όμως δεν φάνηκε να το εκτιμά ιδιαίτερα και τον χώρισε.

Καθώς ήταν αδύνατον να ακυρώσει τις κρατήσεις ή να αλλάξει τα ονόματα των επιβατών, ο Τζόρντι αποφάσισε να βρει μια άλλη... Ελίζαμπεθ για να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Στην αγγελία του ζητούσε μια «έξυπνη και ενδιαφέρουσα» γυναίκα, διευκρινίζοντας ότι δεν είναι απαραίτητο «να αναπτύξουν ρομαντική σχέση» ούτε επιθυμεί κάποια αποζημίωση.

Συνολικά, ο Τζόρντι έλαβε απαντήσεις από 18 Ελίζαμπεθ Γκάλαχερ και τελικά επέλεξε για σύντροφό του στο ταξίδι μια 23χρονη φοιτήτρια η οποία πάντως έχει ήδη άλλον δεσμό!

Οι δυο Καναδοί θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στις 21 Δεκεμβρίου από τη Νέα Υόρκη και μεταξύ άλλων θα επισκεφθούν το Μιλάνο, την Πράγα, το Παρίσι, τη Μπανγκόκ και το Νέο Δελχί. Η... νέα Ελίζαμπεθ Γκάλαχερ στον τηλεοπτικό σταθμό CTV ότι ο Τζόρντι είναι ένας άνδρας με τον οποίο ελπίζει ότι θα περάσει ευχάριστα, αλλά η σχέση της με τον φίλο της είναι «σταθερή».

Τον ιδίο τον ρώτησε;