«Από εδώ η γυναίκα μου και από εδώ το αίσθημά μου». Κάπως έτσι πρέπει να λέει ο 34χρονος Άνταμ Λάιονς που συμβιώνει με δύο γυναίκες... ταυτόχρονα!

Ο 34χρονος Λονδρέζος μοιράζεται το ίδιο κρεβάτι, στο Λος Άντζελες, με την 26χρονη Μπρουκ Σεντ και την 25χρονη Τζέιν Σαλακόβα. Ο Άνταμ και η Μπρουκ, μάλιστα, απέκτησαν και παιδί, το οποίο έχει… δύο μαμάδες.

Η μητέρα, μάλιστα, έχει άλλον έναν γιο, πέντε ετών, λέγοντας ότι δεν αγχώνεται για το πού θα αφήσει τα παιδιά της.

Ο 34χρονος, μάλιστα, όταν ζούσε στη χώρα του δεν ήταν δημοφιλής στις γυναίκες. «Στο Λύκειο, οι συμμαθητές μου με είχαν ψηφίσει ως τον λιγότερο επιθυμητό άντρα για μία γυναίκα. Έτσι κλείστηκα στον εαυτό μου κι έμενα στο σπίτι όλη την ημέρα» σημειώνει. 

Σε ηλικία 25 ετών, αποφάσισε να μάθει να «ψαρεύει» γυναίκες. Άρχισε, λοιπόν, να διαβάζω βιβλία ψυχολογίας και δεν άργησε να δει αποτέλεσμα.

Έμαθε να πείθει τα κορίτσια να του κάνουν παρέα στο κρεβάτι του. Μάλιστα, έγινε τόσο καλός στο να γοητεύει τα κορίτσια, που ξεκίνησε καριέρα ως... καθηγητής για ραντεβού με γυναίκες, διευθύνοντας το διάσημο κανάλι στο YouΤube, «AFCAdamLondon». 

«Από εκεί που ήμουν ολομόναχος, ξαφνικά έγινα σαν τον Χιου Χέφνερ... Ένιωθα ότι μπορούσα να κοιμηθώ με όποια ωραία γυναίκα ήθελα. Έβγαινα ταυτόχρονα με 14 κοπέλες. Ήταν τρελό. Κι όταν κουράστηκα από τις πολλές γυναίκες, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να ερωτευτώ και να νοικοκυρευτώ» αφηγείται.

Το 2007, ο Άνταμ γνώρισε την Αλεξάντρα, πέντε χρόνια μικρότερη του, σ' ένα κλαμπ στο Λονδίνο. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους, αποφάσισαν να παντρευτούν στο Τέξας, τη γενέτειρα της κοπέλας. 

«Τα τρία πρώτα χρόνια του έγγαμου βίου, όλα ήταν υπέροχα, όμως όταν της είπα ότι θέλω να αποκτήσω παιδιά, η Αλεξάντρα δεν ήθελε. Τότε άρχισαν τα προβλήματα μεταξύ μας και, για να σώσουμε το γάμο μας, συμφωνήσαμε να προστεθεί στην παρέα μας ένας τρίτος άνθρωπος» επισήμανε και πρόσθεσε:

Και οι δύο αρχίσαμε να βγαίνουμε με άλλους -και μάλιστα μοιραζόμαστε τις υπέροχες στιγμές στο σεξ που είχαμε ζήσει το προηγούμενο βράδυ με άλλους. Όταν όμως γνώρισα την Μπρουκ,  η οποία ήθελε ένα αδερφάκι για το παιδί που είχε αποκτήσει από προηγούμενη σχέση, τότε στο κρεβάτι μας προστέθηκε ένα ακόμα μέλος.

Η Μπρουκ, έμελλε να είναι και ο άνθρωπος που θα χώριζε τελικά τον Άνταμ με την Αλεξάντρα. Έτσι, ο Άνταμ έμεινε με την Μπρουκ και συνέχισαν να... εμπλουτίζουν την ερωτική τους ζωή με άλλες γυναίκες. Και τότε βρήκαν την Τζέιν.

To τρίο μάλιστα είναι ανοιχτό και για άλλη μία σύντροφο...