Από που να πρωτοπιάσει κανείς αυτή την είδηση που έρχεται από την Ιορδανία. Από το γεγονός ότι γιατρός ξέχασε το κινητό του στην κοιλιά μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια καισαρικής ή από το ότι αυτό δέχθηκε κλήση και άρχισε να δονείται!!!

Το απίστευτο αυτό περιστατικό έγινε στην Ιορδανία με την γυναίκα να καταγγέλλει τον γιατρό αλλά και την αντιπολίτευση να ζητά την παραίτηση της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την Daily Mail η 36χρονη, Ιορδανή, Hanan Mahmoud Abdul Karim εισήχθη τον Απρίλιο σε ιδιωτική κλινική για να γεννήσει. Η γυναίκα και το 4,8 κιλών μωρό της βγήκαν υγιείς από το νοσοκομείο ωστόσο, έπειτα από λίγες ώρες άρχισε να έχει ανυπόφορους πόνους, ενώ η μητέρα της συνειδητοποίησε ότι το στομάχι της... δονούταν!

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η γυναίκα μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου σε ένα πρώτο στάδιο δεν βρέθηκε τίποτα το μη φυσιολογικό. Ωστόσο, η μητέρα της επέμεινε και τη μετέφερε σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε ακτινογραφίες, οι οποίες αποκάλυψαν την πηγή των πόνων.

Η 36χρονη υπεβλήθη σε σειρά χειρουργείων ώστε να αφαιρεθεί το κινητό τηλέφωνο. Η μητέρα της, Majeda Abdul Karim, κοινοποίησε το πρωτοφανές περιστατικό στα μέσα της χώρας και σύμφωνα με τη Daily Mail το γεγονός προκάλεσε αντιδράσεις. Μάλιστα, μέλη του κοινοβουλίου, και συγκεκριμένα, ο Salim Al Bataynah ζήτησε την παραίτηση της κυβέρνησης.

«Οι χώρες οι οποίες σέβονται τον εαυτό τους και το έθνος τους, και ταυτίζονται με τέτοια σκάνδαλα, θα πρέπει να παραιτούνται», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, ο Υπουργός Υγείας της Ιορδανίας σε σχετικές δηλώσεις του για το θέμα τόνισε πως «η ιστορία είναι πλήρως κατασκευασμένη».