Η χαρά που πήγαιναν διακοπές βγήκε ξινή σε ένα ζευγάρι Γάλλων οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι ξέχασαν την τρίχρονη κόρη τους σε εστιάτοριο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους!

Συγκεκριμένα το ζευγάρι με τα παιδιά του πήγαιναν στη Κυανή Ακτή για διακοπές.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους σταμάτησαν σε χώρο εστίασης στην εθνική οδό όμως φεύγοντας ξέχασαν να πάρουν μαζί τους την τρίχρονη κόρη τους!

Μάλιστα το κατάλαβαν όταν το άκουσαν στο ραδιόφωνο και αφού είχαν διανύσει 150 χιλιόμετρα!

Οι γονείς συνειδητοποίησαν ότι η μικρή έλειπε μόνο όταν άκουσαν στο ραδιόφωνο την ανακοίνωση για το παιδί, που είχε βρεθεί από άλλους ταξιδιώτες στο χώρο, κοντά στο Λοριόλ στη νότια Γαλλία, λίγο μετά το μεσημέρι. Το μόνο που μπορούσε να πει το κοριτσάκι ήταν ότι είχε έναν αδερφό και μια αδερφή και ότι "πήγαινε στη θάλασσα", καθώς και ότι είδε "το αυτοκίνητο του μπαμπά να φεύγει", είπε η αστυνομία στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP). Το σήμα μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο 45 λεπτά αφού είχε αποχωρήσει η οικογένεια με το αυτοκίνητο, οπότε οι γονείς ειδοποίησαν την αστυνομία και επέστρεψαν για να παραλάβουν το παιδί. 

"Η οικογένεια είχε περάσει την Αιξ-αν-Προβάνς (150 χμ από το χώρο εστίασης) και πηγαίναν προς το Σεν Ραφαέλ, και κανείς τους δεν είχε προσέξει ότι η μικρή έλειπε", είπε η αστυνομία, προσθέτοντας,«Θα ακούσουμε τί έχουν να πουν και θα μιλήσουμε στον εισαγγελέα στην Βαλόνς για να δούμε αν χρειάζεται να προχωρήσουμε περαιτέρω».