Ολόκληρη πλεκτάνη έστησε ένας κακομαθημένος 20χρονος γόνος ελβετού πολυεκατομμυριούχου προκειμένου να πείσει τον πατέρα του να του αγοράσει το νεότερο μοντέλο της Ferrari.

Τι και αν είχε στην κατοχή του την Ferrari 458, αλλά και ακόμη 15 πολυτελή οχήματα, ο νεαρός ήθελε να αποκτήσει το πιο πρόσφατο μοντέλο του αγαπημένου του αυτοκινήτου όμως δεν είχε τα χρήματα- παρά το γεγονός ότι κάθε μήνα λαμβάνει από τον πατέρα του επίδομα 10.000 δολαρίων!

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ο νεαρός πήγε στην αντιπροσωπεία της Ferrari προκειμένου να αξιολογήσει το αυτοκίνητο που είχε στην κατοχή του και να αγοράσει το νεότερο μοντέλο.

Ωστόσο τα πράγματα δεν κύλησαν όπως ήθελε αφού ο πωλητής τον ενημέρωσε ότι το αυτοκίνητό του είχε χάσει την αξία του στα τρία χρόνια που το είχε στην κατοχή του με αποτέλεσμα η τιμή του να ανέρχεται στα 193.500 δολάρια από 245.000 δολάρια που ήταν η τιμή αγοράς. 

Μάλιστα ο πωλητής φέρεται να τον συμβούλεψε να κάψει το αυτοκίνητο προκειμένου να πάρει τα χρήματα της ασφάλειας. 

Τον εμπρησμό πραγματοποίησαν δύο άνδρες στους οποίους ο νεαρός με συνεργό τον πωλητή έδωσε 30.000 δολάρια. Όμως για κακή τους τύχη η έρευνα της ασφαλιστικής αποκάλυψε υλικό που αποδείκνυε το σχέδιο του νεαρού ο οποίος οδηγήθηκε στο δικάστήριο. Ο 19χρονος τελικά καταδικάστηκε σε 22 μήνες με αναστολή και πρόστιμο 32.000 δολαρίων.


TAGS