Δεν πίστευαν στα αυτιά τους αστυνομικοί στο Τέξας όταν μια γυναίκα που συνέλαβαν για ναρκωτικά τούς αποκάλυψε ότι είχε κρυμμένο ένα γεμάτο όπλο μέσα στον... κόλπο της!

Το περιστατικό αυτό συνέβη στο Βόρειο Γουέικο του Τέξας.  

Η Άσλεϊ Καστανέδα, 31 ετών, ταξίδευε μαζί με τον 30χρονο, Γκαμπριέλ Γκαρθία, όταν αστυνομικοί τούς σταμάτησαν για τροχαία παράβαση. 

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν συνολικά 32,6 γραμμάρια μεταμφεταμίνες, εκ των οποίων τα 2,7 ήταν κρυμμένα κάτω από το κάθισμα του οδηγού και τα υπόλοιπα 29,9 μέσα στην τσάντα της γυναίκας. 

Καθ΄οδόν προς το κρατητήριο, η Καστανέδα αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι είχε κρύψει στον κόλπο της ένα όπλο γιατί φοβήθηκε μήπως αυτό... εκπυρσοκροτήσει!

«Οι αστυνομικοί σταμάτησαν αμέσως το όχημα και μία γυναίκα αστυνομικός πραγματοποίησε σωματική έρευνα στην Καστανέδα για να διαπιστώσει ότι είχε πράγματι κρύψει στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός της ένα ημιαυτόματο όπλο τύπου Smith & Wesson και μάλιστα γεμάτο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της που ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook η αστυνομία, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι οι διαστάσεις του όπλου ήταν περίπου όσο ένα iPhone 6 Plus, μήκους περίπου 11,9 εκατοστών.