Σε φυλάκιση 5 ετών καταδικάστηκε ένας άνδρας στο Μαρόκο καθώς υποδυόταν... τη σύζυγο του βασιλιά Μοχάμεντ Στ΄, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με έναν πυγμάχο. 

Ο άνδρας  έχει το χάρισμα να μιμείται διάφορες φωνές και έχει ξεγελάσει πολλούς ανθρώπους παριστάνοντας διάφορους αξιωματούχους και υποσχόμενος ότι θα στηρίξει τους συνομιλητές του. 

Την Παρασκευή η Γενική Διεύθυνση Εθνικής Ασφάλειας είχε ανακοινώσει ότι "ένας ύποπτος" παρίστανε την πριγκίπισσα Σάλμα μιμούμενος τη φωνή της, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Μαροκινό πυγμάχο και παγκοσμιο πρωταθλητή Μοχάμεντ Ραμπίι, τον οποίο "αποπειράθηκε να εξαπατήσει". 

Ο Ραμπίι, που στις 15 Οκτωβρίου στην Ντόχα αναδείχτηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία των 69 κιλών, είχε δηλώσει στην τηλεόραση ότι τον συνεχάρη τηλεφωνικά η πριγκίπισσα. 

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός, που έχει καταδικαστεί και στο παρελθόν για απάτες, ομολόγησε τις πράξεις του.

Μια παρόμοια υπόθεση είχε αποκαλυφθεί το 2014 στο Τετουάν όταν ένας Μαροκινός καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών επειδή παρίστανε τον βασιλιά Μοχάμεντ Στ΄.