Μια κατάληξη διαφορετική από τις αναμενόμενες είχε η παρέμβαση μιας αστυνομικίνας σε καυγά μεταξύ μαύρων κοριτσιών σε πάρκο συνοικίας στην Ουάσινγκτον

Η λευκή αστυνομικός κλήθηκε σε συνοικία της Ουάσινγκτον για να ηρεμήσει τα πνεύματα ανάμεσα σε μια ομάδα... θερμόαιμων εφήβων. 

Ωστόσο μια κοπέλα αντί να απομακρυνθεί, έβγαλε το κινητό της και άρχισε να χορεύει το γνωστό hit "Watch me (Whip/Nae Nae)". Η αστυνομικός της είπε ότι αυτή μπορεί να το χορέψει καλύτερα και τότε η μικρή την προκάλεσε σε χορευτική αναμέτρηση.

Η αστυνομικός δέχτηκε και η κάμερα άναψε! 

Το βίντεο δείχνει τη μία απέναντι στην άλλη, τη μία με μαύρο τζιν και κόκκινα αθλητικά παπούτσια, την άλλη με τη βαριά εξάρτυση του αλεξίσφαιρου γιλέκου, της ζώνης με το περίστροφο και άλλα εξαρτήματα και τα βαριά παπούτσια, να χορεύουν τα βήματα της γνωστής χορογραφίας του Nae Nae, υπό τις ενθουσιώδεις κραυγές νεαρών της γειτονιάς. 

 

Η μονομαχία ολοκληρώθηκε με μία αγκαλιά και η ένταση είχε φύγει. 

«Με αγκάλιασε και μου είπε ΄πώς σε λένε' και χαμογελούσε. Κι' εγώ είπα ' Έι, χρειαζόμαστε πιο πολλούς αστυνομικούς σαν και σένα' » είπε η κοπέλα.

 

Μάλιστα το βίντεο που έγινε viral προκάλεσε το ενδιαφέρον του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος σχολίασε με ενθουσιασμό τη σκηνή μέσω του προσωπικού του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter :

"Ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι η αστυνόμευση της γειτονιάς μπορεί να γίνει με 'Nae Nae'; Σούπερ παράδειγμα ότι η αστυνομία μπορεί να διασκεδάζει προστατεύοντάς μας".