Πράξη έκανε την απειλή του ένας άνδρας στην Οκλαχόμα ο οποίος γκρέμισε το λόμπι ενός ξενοδοχείου όταν δεν έγινε δεκτή η πιστωτική του!

Οι εργαζόμενες του ξενοδοχείου σώθηκαν από θαύμα καθώς ο 62χρονος Τζον Πάρσλεϊ έγινε έξαλλος όταν δεν δέχθηκαν την πιστωτική του κάρτα και του ζήτησαν να πληρώσει σε μετρητά. 

Τότε τους απείλησε ότι θα περάσει με το αγροτικό του πάνω από το λόμπι και όταν οι υπάλληλοι επέμειναν στην καταβολή μετρητών ο 62χρονος έκανε την απειλή του, πράξη!

Όπως φαίνεται και από το βίντεο από κάμερα του ξενοδοχείου, βγήκε έξω έβαλε μπροστά το αγροτικό του και εισέβαλε στο λόμπι!

Οι υπάλληλοι έτρεχαν να σωθούν και ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν ωστόσο ο χώρος υπέστη μεγάλες ζημιές.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία όπου και συνέλαβε τον Πάρσλεϊ ο οποίος κρατείται με εγγύηση ύψους 1 εκατ. δολαρίων με την κατηγορία της επίθεσης.

«Πίστευαν ότι μπλοφάρω και ήθελα να τους αποδείξω ότι εννοούσα ότι έλεγα» φέρεται να έχει δηλώσει στους αστυνομικούς ο 62χρονος για να εξηγήσει την πράξη του.

Πάντως σύμφωνα με τον μάνατζερ του ξενοδοχείου αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που Πάρσλεϊ είχε προβλήματα με ξενοδοχεία όπως ο ίδιος ο δράστης τους είπε.