Έναν θάλαμο... αυνανισμού που θα μπορούν να εκτονώνουν το άγχος τους και τις ορμές τους οι περαστικοί δημιουργήθηκε στο κέντρο του Μανχάταν

Το εν λόγω κοινωνικό πείραμα ονομάζεται «GuyFi» και αφορά σε έναν θάλαμο που περιλαμβάνει καρέκλα, λάπτοπ και κουρτίνα ώστε να μην υπάρχουν αδιάκριτα βλέμματα.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Άνταμ Λιούις υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο θα είναι το καλύτερο αγχωλυτικό για τους εργαζόμενους που είναι γεμάτοι με στρες:

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το να δουλεύεις 8ωρο είναι εξαιρετικά αγχωτικό και για το μυαλό και για το σώμα, ειδικά σε μια πόλη που δεν σταματά ποτέ όπως είναι το Μανχάταν. Είναι πολύ σημαντικό για τους άντρες να φροντίζουν τον εαυτό τους ώστε να παραμένουν υγιείς. Όλοι έχουμε ακούσει ξανά και ξανά πόσο ευεργετικό είναι ένα διάλειμμα από τη δουλειά. Στην Hot Octopuss συνεχώς ψάχνουμε νέους τρόπους να βελτιώσουμε την καθημερινή ζωή και νομίζω πως με τον θάλαμο GuyFi το πετύχαμε. Ελπίζουμε οι άντρες στην πόλη να ευχαριστηθούν τον χώρο που φτιάξαμε και να τον αξιοποιήσουν όπως θέλουν. Είναι εντελώς δωρεάν… το μόνο που θέλουμε είναι να μας ευχαριστήσουν όταν πάρουν προαγωγή».