Η σημαντικότερη στιγμή ενος ζευγαριού ειναι αναμφίβολα η ημέρα του γάμου τους. 

"Για το καθε ζευγαρι αυτη η μερα ειναι ξεχωριστη. Αυτο που ολοι ζητουν ειναι να ξεφυγουν απο το κλασσικο και πλέον βαρετό μπλουζ που συνηθίζεται. Είναι η ημέρα τους και θέλουν απλά να εκφράσουν τον έρωτα τους... χορεύοντας!" μας αναφέρει η καθηγήτρια Latin & Ευρωπαϊκών χορών Ειρήνη Σταμούλη*.

Επιλέγουν χορογραφίες δύσκολες και επιθυμούν το διαφορετικο. Μας τονίζει η χορογράφος που εχει δουλέψει με αρκετά ζευγάρια και κάθε γάμος ειναι διαφορετικός. 

"Άλλοι προτιμούν μια ερωτική rumba, άλλοι ενα παθιασμένο tango!" Η χορογραφία σε κάθε ζευγάρι είναι πάντα προσαρμοσμένη στις ικανότητες του ζευγαριού. Είναι αυτό που λέμε ''στα μέτρα τους'' "Επομένως θεωρώ οτι δεν είναι κάτι δύσκολο". 

Η καθηγήτρια Latin & Ευρωπαϊκών χορών Ειρήνη Σταμούλη πιστεύει ότι όσο δύσκολη και να είναι μια χορογραφιά μέσα απο τα μυστικά του επαγγέλματος γίνεται εύκολη! Αυτό που θα πρότεινε στα ζευγάρια ειναι να ανακαλύψουν τα όρια τους και να τα ξεπεράσουν χορεύοντας. 

Αξίζει τον κόπο....!

Δείτε παρακάτω το συγκινητικό video ενός μελόνυμφου ζευγαριού!

* Σταμούλη Ειρήνη - καθηγήτρια latin & ευρωπαικών χορών, "Bailando con Irene", Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη 4, Μήδεια - Ρόδος