Με έναν πρωτότυπο όσο και επικίνδυνο τρόπο προσπάθησε να προλάβει το κρουαζιερόπλοιο που έχασε μία 65χρονη τουρίστρια από την Αγγλία. Ειδικότερα, έπεσε στη θάλασσα, στο λιμάνι του Φουνσάλ, στη Μαδέρα της Πορτογαλίας, προσπαθώντας να κολυμπήσει για να το προλάβει το πλοίο.

Η γυναίκα, η οποία κρατούσε και μία μικρή βαλίτσα, εντοπίστηκε γύρω στα μεσάνυχτα στα νερά του Ατλαντικού, σε απόσταση 500 μέτρων από την ακτή, από ντόπιους ψαράδες που άκουσαν τις φωνές της, σύμφωνα με τον λιμενάρχη του Φουνσάλ Φελίξ Μάρκες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η τουρίστρια καυγάδισε με τον σύζυγό της και αποφάσισε να κατέβει από το κρουαζιερόπλοιο Marco Polo, το οποίο είχε δέσει στο λιμάνι του Φουνσάλ.

Η ίδια αποφάσισε μάλιστα να επιστρέψει αμέσως στη Βρετανία με αεροπλάνο, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο. Μόλις όμως έφτασε στο αεροδρόμιο, στο ανατολικό άκρο του νησιού, είδε από μακριά να περνάει το κρουαζιερόπλοιο, το οποίο είχε πλέον αποπλεύσει και κατευθυνόταν στη Λισαβόνα.

Χωρίς να το σκεφτεί περισσότερο, η 65χρονη έτρεξε και πήδηξε στη θάλασσα για να το φτάσει... κολυμπώντας, όπως υποστήριξαν οι τοπικές λιμενικές αρχές.

Τέσσερις ώρες αργότερα, η Βρετανίδα διασώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Φουνσάλ, πάσχοντας από υποθερμία.