Αίσθηση έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση ότι μια δασκάλα έμεινε έγκυος από έναν μαθητή της. Η αστυνομία του Τέξας καταζητούσε για ώρες την 24χρονη, με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, η οποία τελικά παραδόθηκε.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, η δασκάλα σύναψε ερωτική σχέση με έναν 13χρονο μαθητή της, είχε καθημερινά μαζί του σεξουαλικές επαφές και μάλιστα έμεινε έγκυος από εκείνον.

Όλα αυτά συνέβησαν με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας του 13χρονου μαθητή, η οποία σύμφωνα με την ίδια δήλωνε ενθουσιασμένη με το γεγονός. Ωστόσο, η δασκάλα έκανε έκτρωση, όταν η πρόνοια εμφανίστηκε στο σχολείο για να διερευνήσει τις φήμες περί ερωτικής σχέσης με τον μαθητή.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, η δασκάλα αγγλικών γνώρισε τον μαθητή την περασμένη χρονιά στο Γυμνάσιο Στόβαλ του Χιούστον. Η σχέση τους ξεκίνησε όταν ο μαθητής ζήτησε από τη δασκάλα του, μέσω Instagram, το τηλέφωνό της μια μέρα που δεν πήγε στο σχολείο.

Η δικογραφία αναφέρει πως το ζευγάρι δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει τον «έρωτα» με αρκετούς μαθητές να αναφέρουν πως ήταν αρκετά διαχυτικοί ακόμα και στο σχολείο. Η δασκάλα λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αστυνομίας του Χιούστον πως την καταζητεί, παραδόθηκε στις αρχές και αναμένετε να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.