Μάρτυρες ενός περιστατικού που δείχνει να συνδέεται με  Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ) έγιναν την περασμένη Κυριακή, όπως δηλώνουν, δύο άνθρωποι στο Κατάκολο Ηλείας.

Σύμφωνα με επιστολή τους στο patrisnews.com το περιστατικό συνέβη στις 11 το βράδυ ενώ βρίσκονταν στον δρόμο και ξαφνικά είδαν πέντε ιπτάμενα αντικείμενα «σαν πύρινες μπάλες».

«Πέντε ιπτάμενα αντικείμενα σαν πύρινες μπάλες εκ των οποίων το ένα έδειχνε να ηγείται, σα να βγήκαν από το νερό με κάθετη φόρα, διασκορπίστηκαν στον ουρανό και στη συνέχεια ενώθηκαν και εξαφανίστηκαν με απίστευτους σχηματισμούς.

Ήμασταν πάνω σε μηχανή και σταματήσαμε (κοντά στου Παφιώλη), γιατί φοβηθήκαμε, σκεφτήκαμε πως ότι είναι θα πέσει στα 50 μέτρα μπροστά μας. Φυσικά αυτό ήταν πολύ πιο μακριά αλλά ήταν τόσο μεγάλο που μας φάνηκε πως ότι κι αν ήταν θα έσκαγε μπροστά μας!

Σβήσαμε τη μηχανή, εξακολουθήσαμε να το βλέπουμε και συνειδητοποιήσαμε ότι δεν ακουγόταν ο παραμικρός ήχος!!! Το φαινόμενο έλαβε χώρα για αρκετή ώρα ως που συγκεντρώθηκαν όλα μαζί κι εξαφανίστηκαν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση...» ανέφερε το ζευγάρι ψάχνοντας για τυχόν άλλους μάρτυρες του περιστατικού.