Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν οι γιατροί ενός νοσοκομείου στην Ινδία καθώς κλήθηκαν να βοηθήσουν έναν 42χρονο άνδρα ο οποίος είχε καταπιεί 40 μαχαίρια!

Ο 42χρονος αστυνομικός πήγε στο νοσοκομείο παραπονούμενος για έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Αρχικά οι γιατροί θεώρησαν ότι είχε όγκο στο στομάχι καθώς οι ακτινογραφίες έδειχναν μια μεγάλη, στερεή μάζα. Προσέχοντας καλύτερα διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για δεκάδες μαχαίρια και σουγιάδες, με ξύλινες και μεταλλικές λαβές, μήκους μέχρι και 18 εκατοστών.

Χρειάστηκαν πέντε ώρες προκειμένου οι χειρουργοί να του αφαιρέσουν τα μαχαίρια από το στομάχι.

Το άλλο περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο αστυνομικός ισχυρίστηκε πως «πνευματικές δυνάμεις» τον ώθησαν σε αυτήν την παράλογη ενέργεια.

«Δεν ξέρω γιατί το έκανα, με ώθησαν πνευματικές δυνάμεις» είπε και πρόσθεσε: «Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο, όταν κατάπια το πρώτο μαχαίρι και μου άρεσε η αίσθηση. Πολύ γρήγορα μου έγινε συνήθεια». «Κατάπινα ένα μαχαίρι την ημέρα επί περίπου δύο μήνες. Δεν σκέφτηκα ούτε για μια στιγμή ότι θα πάθαινα κάτι κακό, όμως όταν άρχισα να πονάω πήγα στο νοσοκομείο. Δεν θα το ξανακάνω, είμαι χαρούμενος που μου έσωσαν τη ζωή και θέλω να επιστρέψω στην οικογένειά μου», τόνισε.

Οι γιατροί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο αστυνομικός να πάσχει από αλλοτριοφαγία, μια διαταραχή κατά την οποία ο ασθενής εκδηλώνει έντονη επιθυμία να καταναλώνει μη βρώσιμα αντικείμενα ενώ θα τον υποβάλουν και σε ψυχιατρική αξιολόγηση πριν πάρει εξιτήριο.