Στα «πράσα» πιάστηκε μια άτακτη καθηγήτρια Γαλλικών στο  Εδιμβούργο η οποία μετά τον χορό του σχολείου στο οποίο διδάσκει φαίνεται να συνέχισε το πάρτι σε δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με έναν 17χρονο μαθητή της.

Πρόκειται για την Ιζαμπέλ Γκράχαμ η οποία συχνά πυκνά ακόμη και κατά τη διάρκεια της παράδοσης του μαθήματος που δίδασκε, άφηνε στους μαθητές της πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα.

Παρότι η ίδια υποστηρίζει ότι δεν θυμάται πως δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη, οι κάμερες ασφαλείας «πρόδωσαν» την εντυπωσιακή ξανθιά που φαίνεται ξεκάθαρα να είναι ξαπλωμένη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Η Ιζαμπέλ είναι εξαιρετικά όμορφη, παντρεμένη, και όλοι έχουν να λένε για τον έντονο ερωτισμό που έβγαζε κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Όταν μια φωτογραφία από το ξενοδοχείο που τη δείχνει με τα ξανθά μαλλιά της ξαπλωμένη στο κρεβάτι και τον 17χρονο μαθητή της όρθιο στην πόρτα του δωματίου να βαστά ένα μπουκάλι.

Το σκάνδαλο δεν άργησε να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο χώρο της εκπαίδευσης με το σχολείο που μέχρι τώρα δίδασκε να προχωρά τόσο στην απόλυση της, όσο και  πειθαρχική επιτροπή του υπουργείου Παιδείας προκειμένου η Ιζαμπέλ να μην διδάξει ποτέ πια στη ζωή της. Η απόφαση της επιτροπής βγήκε χθες και δικαίωσε πανηγυρικά το σχολείο.