Από τα έδρανα της Βουλής το γύρισε στο... πορνό η 30χρονη Φιλομένα Μαστρομαρίνο, που άνηκε στο Δημοκρατικό Κόμμα του Ματέο Ρέντσι.

Κάπως έτσι, η Μαστρομαρίνο που επιθυμεί να κερδίσει τον ανδρικό κοινό, συστήνεται ως «Μαλένα από την Απούλια», φέροντας στη μνήμη όλων την θρυλική ταινία με πρωταγωνίστρια τη Μόνικα Μπελούτσι.

Η 30χρονη Μαστρομαρίνο, η οποία είχε εκλεγεί με το Δημοκρατικό Κόμμα το 2013 στην περιφέρεια της Απουλίας, ζήτησε τη βοήθεια του διασημότερου Ιταλού πορνοστάρ, του Siffredi, στα πρώτα βήματά της στην πιο επικερδή βιομηχανία στον κόσμο και σ' ένα βίντεο εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της.

Μέχρι πρότινος, η Μαστρομαρίνο δήλωνε φανατική θαυμάστρια του Ιταλού πρωθυπουργού, αλλά και της πολιτικής που ακολουθεί, καθώς υποστηρίζει ότι «είναι διαμορφωμένη από νέους ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με το παλιό σύστημα».

Μιλώντας στον Siffredi εξηγεί:

Θέλησα να περάσω από από την κανονικότητα σε κάτι που πάντα επιθυμούσα, να καταφέρω να εκφράσω την ερωτική μου πλευρά. Ελπίζω πολλά κορίτσια να ακολουθήσουν το παράδειγμά μου. Όλοι κρύβουμε μία πιο παιχνιδιάρικη πλευρά.