Μια διαφορετική περίπτωση πρόσφυγα είναι ο Αμπντουλκαντέρ Μαγέντ Αλ Ζουέμπι. Είχε συνηθίσει μια διαφορετική ζωή στη Συρία, αφού έβγαζε χιλιάδες δολάρια από το επάγγελμα του πλαστικού χειρούργου. Τώρα, βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία και ζητά να γυρίσει πίσω, διότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τις ανέσεις του, όπως καταγράφεται στη dailymail.co.uk.

Ο πλαστικός χειρούργος χρησιμοποίησε το γερμανικό του διαβατήριο, για να περάσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, όπως παραδέχτηκε. Έφτασε στο Καλαί.

Έκανε ό, τι μπορούσε,για να ζήσει όπως ήθελε, αλλά, όπως λέει, δεν αντέχει τα φθηνά ξενοδοχεία, γιατί το φαγητό και τα κρεβάτια είναι χάλια.Τελικά, ο πλαστικός χειρούργος, μετά από μια φασαρία που έκανε στην οργάνωση που έκανε στους αρμόδιους για την ομαλή διαμονή των προσφύγων, συνελήφθη. 

Έτσι, όπως είπαμε, εξέφρασε το αίτημα του να γυρίσει πίσω. Προειδοποιεί, μάλιστα, τους συμπατριώτες του να σκεφτούν αρκετά αν αξίζει να πάνε στην Βρετανία. 

Δείτε φωτογραφίες από τη σύλληψη του πλαστικού χειρούργου, αλλά και από τη ζωή του, που του έλειψε, όπως τη δημοσιοποιεί ο ίδιος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με τη Daily Mail.